Milojević: Ima mnogo prostora za napredak, Helsinki je bio zabranjena tema

Izvor: Večernje novosti, 17.Jul.2019, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Ima mnogo prostora za napredak, Helsinki je bio zabranjena tema

Imali smo lepe šanse da damo treći gol i budemo mirniji. Imali smo stativu, pa drugu, oni prečku... Jako je bitno što smo prošli u drugo kolo - kazao je Milojević Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas je njegova ekipa danas igrala bolje nego u prvom duelu sa Suduvom, ali da je najvažnije da je prošla dalje.- Bolje nego u prvoj utakmici, zasluženo smo prošli. Ima mnogo prostora >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << za napredak i polako ulazimo u takmičarski ritam. Potrebne su nam takmičarske utakmice, kreće prvenstvo i bićemo bolji - rekao je Milojević novinarima posle utakmice u Beogradu.PROČITAJTE JOŠ: NAVIJAČI ZVEZDE UZ MIHU I KUZMIĆA: Posebne poruke za Sinišu i Ognjena (VIDEO) Zvezda se plasirala u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto je u revanšu pobedila Suduvu sa 2:1, a posle 0:0 u prvoj utakmici.- Čestitao bih igračima jer nije bilo lako igrati sa igračem manje od 65. minuta. Moglo je da bude ubedljivije. Imali smo lepe šanse da damo treći gol i budemo mirniji. Imali smo stativu, pa drugu, oni prečku... Jako je bitno što smo prošli udrugo kolo - kazao je Milojević.Pohvalno je govorio o Suduvi, za koju je rekao da "nije naivna ekipa".Naredni protivnik Crvene zvezde biće HJK Helsinki iz Finske.- Nisam gledao Helsinki. Za mene je to bila zabranjena tema. Neće se pričati o Helsinkiju jer se spremamo za utakmicu sa Javorom. Možda neko sa strane gleda drugačije, ali ja želim da igrači budu koncentrisani na narednu utakmicu. Spremićemo se za Helsinki, imamo dovoljno vremena, da budemo bolji nego što smo bili - rekao je Milojević.PROČITAJTE JOŠ: NA REDU JE HELSINKI: Zvezda eliminisala Suduvu Milojević je poležeo igraču Suduve Vaidasu Slavickasu brz oporavak, da što pre ponovo bude na terenu i dodao da je i Marko Gobeljić u "psihičkom rastrojstvu".- Želim da se izvinim u ime kluba, stručnog štaba i igrača. Bio je stvarno nesrećan start, znate i sami šta se dogodilo. Ne znam koje reči mogu da upotrebim osim da poželim igraču brz oporavak i da što pre bude na terenu - rekao je Milojević novinarima posle utakmice.Utakmicu je između ostalog obeležio i grub start Marka Gobeljića nad protivničkim fudbalerom kojem je slomljena noga.- Bilo je veoma mučno. Gobeljić sigurno nije to želeo. I on je u psihičkom rastrojstvu. Izvinili smo se zajedno igračima Suduve u svlačionici - rekao je Milojević.Zvezda će u subotu igrati protiv Javora na početku Superlige Srbije, dok je duel saHelsinkijem na programu sledeće nedelje.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“MORAMO DA POPRAVIMO ZAVRŠNICU!” Milojević o glavnom problemu i najvećoj ZABRANJENOJ TEMI u svlačionici

Izvor: 011vodič.com, 17.Jul.2019

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Trener Crvene zvezde Vladan Milojević nakon duela sa Suduvom (2:0) nije bio nezadovoljan, a zna i kako da unapredi igru crveno-belih pred ozbiljnije izazove. Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Vladan Milojević – Bila je mnogo bolja igra nego u...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.