Mihajlović: Još nas niko nije nadigrao u ovih šest mečeva

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Mar.2013, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Još nas niko nije nadigrao u ovih šest mečeva

Selektor Srbije Siniša Mihajlović je bio zadovoljan i igrom i rezultatom protiv Škotske u Novom Sadu:
(FOTO: N. Negovanović)
Momci su pokazali da mogu da igraju, iako je teren bio prilično težak. Pokušali smo do kraja da držimo loptu na zemlji i pasovima u prazan prostor da stvaramo šanse. Naša pobeda je mogla da bude i ubedljivija. Teško je bilo igrati posle poraza od Hrvata, ali momci su uradili sve ono što sam tražio od njih.
Mihajlović >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je potom prokomentarisao dosadašnji učinak. Orlovi u šest odigranih mečeva imaju sedam osvojenih bodova.
U ovih šest utakmica nijedna reprezentacija nas nije nadigrala. Mogli smo da imamo mnogo više bodova, ali to je fudbal. I protiv Hrvatske kao što sam već rekao iz dve greška primili smo dva gola. Treba verovati u ove momke.
Mihajlović se posebno osvrnuo na atmosferu u Novom Sadu.
Zahvalio bih se novosadskoj publici što su došli u ovolikom broju i navijali za svoju selekciju. Hvala i navijačima Škotske, pokazali su kako se voli svoja zemlja. Očistili su teren, poklonili 1.500 funti Dečjem selu, svaka im čast.
Mihajlović je potom pričao još malo o utakmici protiv Škotske, ali i o naredna četiri meča.
Škotska preskače vezni red i igra na drugu loptu. U prvom poluvremenu imali smo dve-tri stopostotne šanse, mogli smo gola. Rekao sam momcima da nastave tako i da budu strpljivi. I ako ne odemo na Svetsko prvenstvo, najviše će nama bit žao. Imamo još četiri utakmice, treba da ih odradimo maksimalno profesionalno, kao do sad. I naravno da dobijemo na samopouzdanju i iskustva za neke naredne kvalifikacije.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.