Miha produžio ugovor sa Bolonjom, a njegov imidž raspametio Italijanke

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2020, 14:27

Miha produžio ugovor sa Bolonjom, a njegov imidž raspametio Italijanke

Ostaje na istoj poziciji.

Siniša Mihajlović je produžio ugovor sa Bolonjom do 2023. godine. Italijanski klub je objavio fotografiju sa potpisa, na kojoj Mihajlović fizički odlično izgleda sa imidžom koji sve češće preferira– puštenim brkovima.

Ako izuzmemo Ligu šampiona, gda već tri meseca čeka revanš s Barselonom, i gde su male šanse da prođe dalje, večerašnje (21.00) finale Kupa Italije protiv Juventusa u Rimu je jedina Napolijeva šansa za trofej >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ove sezone. A kvota na Napolitance je 3,50, dok je na Juve 2,15. Kvota da će biti nerešeno i da ćemo gledati produžetke je 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za finale Kupa Italije Napoli - Juventus.

Srpski trener je stigao u Bolonju u januaru 2019. godine i spasio klub od ispadanja. Na kraju sezone tim sa “Renato Del Are” je bio 10. na tabeli, gde se nalazi I pre prekida tekućeg šampionata zbog pandemije korona virusa.

Podsetimo, Mihajlović se uspešno oporavlja posle hemoterapije prouzrokovane leukemijom i transplatacije koštane srži.

Srpski trener je počeo sa individualnim treninzima, trči 10 kilometara dnevno i povremeno se uključi u rad ekipe koju  će voditi i po isteku ove sezone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.