Majka stradalog navijača u Atini poručila ubici deteta: Platiće za ono što je učinio

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2023, 22:05

Majka stradalog navijača u Atini poručila ubici deteta: Platiće za ono što je učinio

Za nesreću saznala od sestre.

Nakon prošlonedeljnog sukoba navijača AEK-a i Dinama u kome je život izgubio navijač atinskog kluba Mihalis Kacuris, strasti se i dalje ne smiruju, pošto se sada oglasila i majka preminulog fana Atinjana.

On je u navijačkoj tuči koja se dogodila u naselju Nea Filadelfija zadobio ubodnu ranu u predelu ruke, nakon čega je i pored napora lekara preminuo

U ovom sukobu povređeno je više osoba, dok je njih 104, uglavnom hrvatskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navijača, lišeno slobode.

Majka i brat preminulog Mihalisa Kacurisa su u razgovoru za grčke medije naveli da traže pravdu i pronalazak ubice.

- Zahtevam opravdanje. Da pronađem osobu koja je ovoliko naudila mom detetu - rekla je  majka preminulog navijača.

Navodi i da je o nesrećnom slučaju saznala od sestre.

- U zoru me je probudila sestra i rekla mi "dete ti je pretučeno". Otišla sam u bolnicu i tamo saznala tužnu istinu. Bio je dete sa ličnošću, sa verom, čitao je jevanđelje sa prijateljima. Voleo je AEK - nastavlja majka.

Tokom razgovora je navela da zločin neće proći nekažnjeno.

- Poludela sam. On će platiti za ono što je uradio mom detetu - rekla je Mihalisova majka.

- Srušila sam se. Bila sam dva dana u bolnici. Radije bih otišla za svojim detetom. Moj život je stao kada sam izgubila dete. Sada trčim na groblje da zapalim sveću - nastavlja ona.

Za kraj razgovora za grčke medije, ona se obratila ubici svog deteta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.