MOLDAVCI PRETE CRNO-BELIMA: Oglasili se iz Sfintula - imaju VAŽNU poruku za Partizan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2020, 15:34

MOLDAVCI PRETE CRNO-BELIMA: Oglasili se iz Sfintula - imaju VAŽNU poruku za Partizan!

Meč se igra u četvrtak (19).

Fudbaleri Partizana u četvrtak (19) gostuju moldavskom Sfintulu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Pred evropski debi u ovoj sezoni novog-starog trenera crno-belih Aleksandra Stanojevića, stigle su i prve "opomene" za Parni valjak iz protivničkog tabora.

Moldavci, naime, ne kriju optimizam pred dolazak srpskog velikana i žele da pokažu "zube" favorizovanom Partizanu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << To najbolje kazuje izjava trenera Sfintula Sergeja Čebotarija, koji samouvereno priča pred duel sa klubom iz Humske.

- Dolazi nam veoma moćan protivnik, vrhunski tim s evropskim iskustvom. Što ne znači da ćemo se predati unapred. I na početku kvalifikacija smo bili apsolutni autsajderi, pa se evo borimo za prolaz u treće kolo. Protiv Partizana ćemo dati sve od sebe i spremni smo da ostvarimo istorijski rezultat. Sve je moguće, a mojim igračima to i kažem: ako ostavite srce na terenu, onda je moguća i pobeda. Spremićemo se najbolje što možemo kako bismo prikazali sve što znamo - rekao je Čebotari.

Slično razmišlja i prvotimac Sfintula Eugen Slivka.

- Očekivali smo lakšeg protivnika, Škendiju i BATE Borisov. Šta je tu je, veoma dobro poznajemo ekipu Partizana. Znamo i da nije u najboljoj formi, tu vidimo šansu. U svakom slučaju, dočekaćemo goste iz Beograda prijateljski, a bolji neka pobedi. Uostalom, malo ko je verovao u našu pobedu nad Soligorskom, pa smo prošli. Neće da izađemo na teren da izgubimo - istakao je Slivka.

Podsetimo, ako eliminišu predstavnika Moldavije, fudbaleri Partizana gostovaće ponovo u trećem kolu, belgijskom timu Šarloa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.