Izvor: MozzartSport.com, 14.Sep.2020, 15:23

Moldavci pred Partizan: Dolazi nam veoma moćan protivnik, ali nije u najboljoj formi

"Očekivali smo lakšeg rivala, Škendiju i BATE Borisov”

Partizan u četvrtak od 19 časova gostuje Sfintulu u Moldaviji u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a očigledno da Moldavci ne čekaju tek tako crno-bele.

Već, žele da pokažu mišiće izađu na crtu beogradskom timu. Tome svedoče i izjave trenera Sfintula Sergeja Čebotarija.

"Dolazi nam veoma moćan protivnik, vrhunski tim s evropskim iskustvom. Što ne >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << znači da ćemo se predati unapred. I na početku kvalifikacija smo bili apsolutni autsajderi, pa se evo borimo za prolaz u treće kolo. Protiv Partizana ćemo dati sve od sebe i spremni smo da ostvarimo istorijski rezultat. Sve je moguće, a mojim igračima to i kažem: ako ostavite srce na terenu, onda je moguća i pobeda. Spremićemo se najbolje što možemo kako bismo prikazali sve što znamo", rekao je Čebotari.

O očekivanjima je govorio i fudbaler Sfintula Eugen Slivka.

"Očekivali smo lakšeg protivnika, Škendiju i BATE Borisov. Šta je tu je, veoma dobro poznajemo ekipu Partizana. Znamo i da nije u najboljoj formi, tu vidimo šansu. U svakom slučaju, dočekaćemo goste iz Beograda prijateljski, a bolji neka pobedi. Uostalom, malo ko je verovao u našu pobedu nad Soligorskom, pa smo prošli. Neće da izađemo na teren da izgubimo", rekao je Slivka.

Ako Partizan uspe da nadigra Moldavce, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope gostovaće ekipi Šarlroa.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

"Veoma dobro poznajemo Partizan, nisu u najboljoj formi"

Izvor: B92, 14.Sep.2020

U taboru Partizanovog sledećeg rivala u kvalifikacijama za Ligu Evrope, moldavskom Sfintulu, smatraju da imaju određenu šansu u predstojećem duelu...Okršaj u drugoj rundi kvalifikacija za najmasovnije evropsko takmičenje igra se u četvrtak od 19 časova po srpskom vremenu...Trener Sfintula Sergej...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.