ODLUČENO: Evo koje televizije prenose meč Partizana i Sfintula u kvalfikazijama za LE

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2020, 14:03

ODLUČENO: Evo koje televizije prenose meč Partizana i Sfintula u kvalfikazijama za LE

Zakupljena prava.

Fudbalski klub Partizan nedavno je promenio trenera, a za odmor nema vremena.

Umesto Sava Miloševića na mestu šefa stručnog štaba stigao je Aleksandar Stanojević koji je startovao pobedom na domaćem terenu u sedmom kolu Superlige Srbije. Rezultatom 3:0 crno-beli su savladali ekipu Rada i tako napravili lepu uvertiru pred >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Sfintula u četvrtak.

Navijači crno-belih će utakmicu iz Moldavije moći da prate putem televizijskog prenosa.

Prenos utakmice iz Moldavije biće u četvrtak od 19 sati na kanalu RTS1 i Arena Sport.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Moldavci otkrili, evo šta ih hrabri pred meč sa Partizanom!

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2020

Pred "crno-belima" novi evropski zadatak...Partizan će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv Sfintula u Moldaviji, meč je na programu u četvrtak od 19 časova...Trener Sfintula Sergej Čebotari smatra da su "crno-beli" veoma kvalitetan tim sa velikim evropskim iskustvom..."Dolazi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.