MILIVOJEVIĆ KOD JOKANOVIĆA? Dinamo ima samo jedan problem da dovede srpskog internacionalca

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2022, 17:51

MILIVOJEVIĆ KOD JOKANOVIĆA? Dinamo ima samo jedan problem da dovede srpskog internacionalca

Moskovljani nemaju načina da uplate novac za transfer.

Ruski fudbalski klub Dinamo iz Moskve, čiji je trener Slaviša Jokanović, a sportski direktor Željko Buvač, želi da angažuje srpskog internacionalnca Luku Milivojevića, prenose ruski mediji. Najveći problem u potencijalnom transferu predstavljaju ruske banke, kojima je zabranjeno da funkcionišu u većem delu Evrope zbog vojne invazije na Ukrajinu.

Milivojević više nije standardni prvotimac Kristal Palasa, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a Dinamo iz Moskve pre njega pokušao je da angažuje Edena Karceva iz Makabi Netanje. Izraelac je neko vreme i proveo u Moskvi, ali se vratio u domovinu, jer Dinamo nije pronašao način da uplati novac na račun Makabija za transfer.

Luka Milivojević u karijeri je nastupao za Radnički iz Kragujevca, Rad, Crvenu zvezdu, Anderleht, Olimpijakos i Kristal Palas. Ekipa Dinama iz Moskve, koju od ove sezone predvodi srpski trener Slaviša Jokanović, posle šest kola ruskog šampionata ima 12 bodova i zauzima četvrtu poziciji. Sportski direktor Moskovljana je Željko Buvač, nekadašnji pomoćnik trenera Liverpula Jirgena Klopa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.