METEORSKI SKOK: Orlovi 11 godina čekaju OVAJ plasman na FIFA rang listi! I to sve zahvaljujući Piksiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2021, 14:39

METEORSKI SKOK: Orlovi 11 godina čekaju OVAJ plasman na FIFA rang listi! I to sve zahvaljujući Piksiju

Veliki napredak fudbalske reprezentacije Srbije.

Fudbalska reprezentacija Srbije osvojila je sedam bodova u tri meča kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, protiv Iraca, Portugalije i Azejrbedžana, što joj je donelo značajan pomak na najnovijoj FIFA rang listi.

Večiti derbi igra se danas od 18.00 na Marakani i situacija je jasna: Zvezda ima devet bodova prednosti nad Partizanom, i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve sem pobede crno-belih značiće da titula ostaje na Marakani. Kvota na keca je 2,15, iks je 3,35, a dvojka 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Partizan.

Orlovi su, naime, sada na 25. poziciji, koji su pre početka kvalifikacija za planetarni šampionat u Kataru bili na 30. mestu liste svetske fudbalske asocijacije.

Nije slučajno što su izabranici Dragana Stojkovića napredovali odjednom za pet mesta, jer su ostvarili dve pobede i remi protiv aktuelnog šampiona Evrope i osvajača Lige nacija Portugalije, selekcije koja je peta na svetu.

🇧🇪 Red Devils stay No1 🔝 🇮🇹 Italy & 🇩🇰 Denmark climb after BIG #WCQ performances 👏 #FIFARanking | #WorldCup Belgian Red Devils | Nazionale Italiana di Calcio | Herrelandsholdet

Posted by FIFA World Cup on Среда, 07. април 2021.

Sve pohvale za novog selektora Piksija Stojkovića i njegove izabranike, budući da se dugo nije desilo da fudbalska reprezentacija bude u TOP 30. Još od 2010. godine, konačno se i to dogodilo.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.