SMENJEN ILIJA STOLICA: Orlići ostali bez selektora! Menjaju ga legende Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2021, 13:37

SMENJEN ILIJA STOLICA: Orlići ostali bez selektora! Menjaju ga legende Partizana

FSS prelomio.

Selektor mlade reprezentacije Srbije Ilija Stolica, smenjen je sa te funkcije odlukom FSS.

Večiti derbi igra se danas od 18.00 na Marakani i situacija je jasna: Zvezda ima devet bodova prednosti nad Partizanom, i sve sem pobede crno-belih značiće da titula ostaje na Marakani. Kvota na keca je 2,15, iks je 3,35, a dvojka 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zvezda - Partizan.

Njegov naslednik na selektorskoj klupi Orlića trebalo bi da bude Zvonko Živković, bivši reprezentativac i fudbaler Partizana, koji je svojevremeno bio selektor srpskih omladinaca.

Živkovićev prvi saradnik je isto, legenda Partizana i najbolji stranac u istoriji Galatasaraja Dževad Prekazi, koji je radio u mlađim kategorijama OFK Beograda i kluba iz Humske. Ostali saradnici u stručnom štabu, odrediće se naknadno.

Za sastav reprezentacije konkurišu igrači rođeni, posle 1. januara 2000. godine. Nove kvalifikacije za Evropsko prvenstvo počinju u septembru, a do tada je moguže da će Orlići imati jedan ili dva prijateljska meča.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PIKSI ZAVODI RED U SRPSKOM FUDBALU! Smenjen Ilija Stolica! Njegov naslednik je dokazani STRUČNJAK u radu sa mladim igračima!

Izvor: Kurir, 07.Apr.2021

Izrazito neuspešni selektor mlade reprezentacije Srbije dobio otkaz i na njegovo mesto dolazi Zvonko Živković.

Nastavak na Kurir...

ODLAZAK LEGENDE: Preminuo član čuvene generacije koja je u Briselu 1966. godine ostvarila ogroman uspeh

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2021

Tužno...Nekadašnji fudbaler Real Madrida, Antonio Kalpe Hernandez preminuo je u 81. godini, saopštio je kraljevski klub...Večiti derbi igra se danas od 18.00 na Marakani i situacija je jasna: Zvezda ima devet bodova prednosti nad Partizanom, i sve sem pobede crno-belih značiće da titula ostaje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.