MESI U INTERU? Zaneti priznao: Pregovarali smo, ali nismo mogli da se takmičimo sa PSŽ-om

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2023, 16:04

MESI U INTERU? Zaneti priznao: Pregovarali smo, ali nismo mogli da se takmičimo sa PSŽ-om

Nije lako...

Potpredsednik Intera Havijer Zaneti priznao je da je 2021. pregovarao sa argentinskim fudbalerom Lionelom Mesijem o prelasku u milanski klub, prenose britanski mediji.

Mesi je u avgustu 2021. godine napustio Barselonu bez obeštećenja, pošto je katalonski klub imao finansijskih problema. Argentinac je potom potpisao dvogodišnji ugovor sa Pari Sen Žermenom.

- Bio sam iznenađen kada je Mesi otišao iz Barselone. Nismo mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se takmičimo sa PSŽ-om i klubovima iz Premijer lige. Međutim, razgovarali smo kada je bilo prilike - rekao je Zaneti za "DAZN".

Mesi (35) ima ugovor sa šampionom Francuske do kraja sezone, a u toku su pregovori predstavnika kluba i igrača u vezi produženja ugovora. Argentinski fudbaler je za PSŽ odigrao 58 utakmica i postigao je 26 golova za PSŽ. Mesi je krajem prošle godine osvojio titulu na Svetskom prvenstvu u Kataru, a fudbaler "svetaca" je proglašen za najboljeg igrača Mundijala.

Sponzor vesti Lige šampiona – sportska kladionica Meridian

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Rakel Jakob, devojka golmana Žozea Saa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.