MEDŽIK+TEO=JOKIĆ: O OVOJ asistenciji priča ceo svet (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2016, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MEDŽIK+TEO=JOKIĆ: O OVOJ asistenciji priča ceo svet (VIDEO)

Neverovatan potez srpskog reprezentativca.

Nikola Jokić nastavio je da oduševaljava košarkaški svet širom plaenete. Srpski reprezentativac odigrao je još jedan dobar meč u kojem su njegovi Denver Nagetsi savladali Njujork Nikse sa 127:114.

NBA: Ljudi, Bobi igrao, Bjelica odličan, a Jokić ponovo dominirao (VIDEO+FOTO)

Somborac je ponovo bio na visini zadatka, iako je u igri proveo tek 20 minuta mada u najveć meri zbog pet napravljenih faulova. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ipak i 20 minuta bilo mu je sasvim dovoljno da postigne 10 poena, uhvati devet lopti i podeli pet asistencija.

SAD JE SVE JASNO: Dion Tompson je zbog OVOGA morao da dođe u Srbiju! (VIDEO)

Upravo je jedna od tih pet asistencija još jednom pokazala svim u NBA Ligi koliki je zapravo potencijal Jokića. Denver je bio u napadu, lopta je bila kod Jokića kojeg je čuvao Kajl O' Kvin. Srpski reprezentativac nije imao priliku da sam poentira, ali je video utrčavanjue Keneta Farida u reket i odlično mu asistirao za atraktivno zakucavanje.

ZASLUŽENO PRIZNANJE: Radonjić TRENER kola Evrolige! (FOTO)

Apparently Nikola Jokic is quite the passer.

: (BR_Hoops) pic.twitter.com/8H4ow9MzxM

— ProCity Hoops (@ProCityHoops) December 18, 2016

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.