MASTERS U PARIZU: Krajinović ostvario pobedu karijere i plasirao se u finale (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2017, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MASTERS U PARIZU: Krajinović ostvario pobedu karijere i plasirao se u finale (FOTO)

Srpski teniser u tri seta savladao Džona Iznera.

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u finale Mastersa u Parizu, pošto je u polufinalu savladao Amerikanca Džona Iznera rezultatom 2:1, po setovima 6:4, za 6:7 (2:7), 7:6 (7:5) posle dva i po sata igre. Posle predaje Rafaela Nadala u četvrtfinalu, Krajinović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je imao dovoljno vremena da se odmori i pripremi za okršaj sa Iznerom, trenutno 14. ATP listi, a devetim nosiocem na turniru i ispostavilo se da je tu uradio sjajno. Krajinović će se za prvu masters titulu u karijeri igrati protiv pobednika drugog polufinala između Žulijena Benetoa i Džeka Soka.

PRELEPE VESTI: Lepu teniserku zaprosio košarkaš na mestu koje CEO SVET želi da poseti (FOTO)

DIREKTOR MASTERSA U PARIZU SVE ŠOKIRAO: Novak igra samo levom rukom (FOTO)

Već u prvom setu se videlo da je naš teniser dominantniji i da kontroliše igru na terenu. U petom gemu prvog seta viđen je prvi brejk i to na stranu Krajinovića. Do kraja je uspeo da sačuva tu prednost koja mu je bila dovoljna da okonča set sa 6:4.

U drugom setu je viđena egal borba, obojica su igrala čvrsto i nijedan nije dozvolio oduzimanje servisa, pa je tako drugi set otišao u taj-brejk, iz kojeg je kao pobednik izašao Izner. Odmah je napravio dva mini brejka, poveo 5:0, uspeo je Krajinović da uzme dva poena, i konačan rezultat taj-brejka je 7:2, za izjednačenje u setovima - 1:1.

WOW! Serbian qualifier @filipkrajinovic upsets 2016 finalist #Isner 6-4 6-7 7-6 to reach his first-ever Masters 1000 final!

What a match! pic.twitter.com/OxpECnKBCH

— Live Tennis (@livetennis) November 4, 2017

Najozbiljnije je zapretio Izner u prvom gemu trećeg seta pošto Krajinović dugo nije uspeo da dođe do poena, ali je srpski teniser uspeo da sačuva svoj servis. Amerikanac je razornim servisima lako dolazio do gemova, dok je Krajinović imao malo problema, pa je u devetom gemu spasio i jednu brejk loptu i ponovo se otišlo u taj-brejk. Bolje ga je otvorio Izner i poveo sa 3:0, da bi potom Filip uspeo da osvoji poene na svoj set, vrati mini-brejk i povede sa 5:4. Uspeo je FIlip da napravi još jedan mini-brejk i dođše do prve meč lopte koju je  odmah realizovao i ostvario najveću pobedu u karijeri.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija ima novog teniskog asa, Krajinović u finalu Pariza!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Nov.2017

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se danas u finale masters turnira u Parizu pošto je sa 2:1 u setovima (6:4, 6:7, 7:6) pobedio Amerikanca Džona Iznera...Krajinović je u Parizu ostvario najveći uspeh u karijeri...On je došao u polufinala pošto mu je u četvrtfinalu Rafael Nadal predao meč,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kome je Filip posvetio pobedu?

Izvor: Vesti-online.com, 04.Nov.2017

Suze radosnice Filipa Krajinovića posle trijumfa nad Džonon Iznerom u polufinalu Mastersa. Ostvario je naš teniser najveći uspeh u karijeri...Posle meča, Filip nije znao za sebe, bio je oduševljen. Na kraju meča je umesto potpisa na kameri, napisao: "Nina hvala" i nacrtao srce!..Poruka je upućena...

Nastavak na Vesti-online.com...

Filip za prvu titulu, Sok za završni masters!

Izvor: Mondo, 04.Nov.2017

Poznato je protiv koga će srpski teniser igrati za trofej u Parizu...Foto: Guliver/Getty images/Dean Mouhtaropoulos..Srpski teniser Filip Krajinović igraće u nedelju u finalu mastersa u Parizu protiv Amerikanca Džeka Soka...Krajinović je u subotnjem polufinalu pobedio Džona Iznera rezultatom 6:4,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.