Predložen pritvor za vozača koji je izazvao udes na Obrenovačkom putu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2024, 13:52

Predložen pritvor za vozača koji je izazvao udes na Obrenovačkom putu

Više javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je pritvor za Milana J. (45) osumnjičenog da je izazvao saobraćajnu nesreću na Obrenovačkom putu u kojoj je poginula jedna osoba, a 18 osoba je povređeno.
Osumnjičeni je na saslušanju u tom tužilaštvu iskoristio zakonsko pravo da u ovoj fazi postupka ne iznosi svoju odbranu.
Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i zbog uznemirenja javnosti.
Kako se navodi u saopštenju tužilaštva, Milan J. se sumnjiči da je kao vozač teretnog motornog vozila, ne pridržavajući se saobraćajnih propisa, 21. maja na Obrenovačkom putu izvršio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.