ATP PARIZ: Sok preko Benetoa do Krajinovića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2017, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP PARIZ: Sok preko Benetoa do Krajinovića (FOTO)

Finale je u nedelju.

Filip Krajinović će u finalu Mastersa u Parizu igrati protiv Džeka Soka. Amerikanac je u drugom polufinalu pobedio Francuza Žilijena Benetoa 2:0 (7:5, 6:2) i tako, kao i Krajinović, stigao do svog prvog finala na turnirima iz kategorije Masters. Finale je na programu u nedelju od 15 časova.

The dream week in Paris continues for @JackSock as he defeats Benneteau and will play Krajinovic for the @RolexPMasters title!#USTennis >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pic.twitter.com/FOPxWBdnp5

— USTA (@usta) 04. новембар 2017.

Sok je od starta meča dominirao, bio je siguran na svom servisu i brejkom u finišu gema stigao do prednosti. U drugom setu nije bilo dileme, Francuz je bio nemoćan, a Sok je rutinski stigao do pobede. Sok i Krajinović će sutra pokušati da stignu do prve titule na Masters 1000 turnirima, a meč za pehar počeće u 15 časova.

MUTA OTKRIO ONO ŠTO GROBARE NAJVIŠE ZANIMA: Ovakva je situacija sa Zagorcem (FOTO)
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Krajinović protiv Soka za trofej u Parizu!

Izvor: N1 televizija, 04.Nov.2017

Filip Krajinović igraće protiv Džeka Soka u nedelju u finalu poslednjeg Mastersa sezone u Parizu (15h SK1)...Američki teniser u drugom polufinalu je zaustavio sjajan niz domaćeg veterana Žulijena Benetoa i savladao ga sa 7:5, 6:2...Bio je to poslednji meč koji je Beneto odigrao u karijeri na ovom...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.