Strpljenje i oprez, Novi Sad i Sremski Karlovci nakon obilnih padavina (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2024, 13:48

Strpljenje i oprez, Novi Sad i Sremski Karlovci nakon obilnih padavina (AUDIO)

Velika količina padavina otežava kretanje. Nadležni u Novom Sadu apeluju na strpljenje i oprez.
Kada imamo obimne padavine kao u protekla dva dana, normalno je da se veća količina atmosferske vode zadržava na javnim površinama, ali čim padavine prestanu, četiri dežurne ekipe novosadskog Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija" izlaze na problematična mesta i uklanjaju vodu kako bi se što pre omogućio nesmetan saobraćaj, poručuje Radoš Ćirović iz tog preduzeća:
Velike kiše na obroncima Fruške gore stvaraju bujice, što može da stvori probleme, pogotovo u naseljenim mestima. Predsednik opštine Sremski Karlovci Aleksandar Stojkečić kaže da su obimne padavine formirale...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.