Vučić: Detaljno sam informisao predsednika Angole o posledicama glasanja o Srebrenici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2024, 13:51

Vučić: Detaljno sam informisao predsednika Angole o posledicama glasanja o Srebrenici

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa predsednikom Angole Žoaom Lorensom i detaljno ga informisao o svim činjenicama, pritiscima i posledicama vezanim za današnje glasanje o Rezoluciji o Srebrenici na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija.
Kako je objavljeno na zvaničnom instagram nalogu predsednika "buducnostsrbijeav", razgovor je bio odličan i prijateljski.
"Istakao sam da će se Srbija, u odbrani svoje slobode i obraza, boriti do poslednjeg trenutka, da ni ovoga puta nećemo istuknuti pred većom i jačom silom, jer snagu nalazimo u svetinji koju branimo, pravdi i istini, kao i u podršci prijatelja", navodi se u objavi predsednika.
Dodaje se da je predsedniku Angole...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić razgovarao sa predsednikom Angole o Rezoluciji o Srebrenici

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Maj.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u telefonskom razgovoru informisao predsednika Angole Žoaoa Lorensa o činjenicama i pritiscima vezanim za današnje glasanje o Rezoluciji o Srebrenici na Generalnoj skupštini UN i pozvao ga da i u ovim teškim okolnostima podrži "slobodarski, pravdoljubiv...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.