Liga 1: Katastrofa Kneževa, opstanak sve teža misija, Mitrović pocrveneo (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2019, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1: Katastrofa "Kneževa", opstanak sve teža misija, Mitrović pocrveneo (video)

Monako doživeo katastrofu kod kuće protiv Strazbura, pobeda Tuluza, Nica do boda duboko u nadoknadi.

U okviru 21. kola francuske Lige 1, Monako je dočekao Strazbur, a gosti su odneli ceo plen sa stadionu "Luj drugi", slavili su sa ubedljivih 1:5 (1:2).

Već u sedmom minutu, veliki peh za ekipu Tijerija Anrija, iskusni Naldo dobija direktan crveni karton, zbog faula koji je napravio kao poslednji igrač odbrane.

Gosti to koriste u 12. minutu, strelac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je bio Ažurk za 1:0 u korist Strazbura.

Samo pet minuta kasnije, 2:0 za goste, strelac Tomason, na asistenciju Fofane.

Ipak, nadu Monaku vraća Falkao u 22. minutu, nakon asistencije Tilemansa.

Otišlo se na odmor sa 2:1 za goste, da bi nakon 20ak minuta igre u nastavku Strazbur ponovo imao dva gola viška, strelac ovoga puta Sisoko.

Već u 68. minutu, Strazbur dolazi i do četvrtog pogotka, strelac po drugi put Ažurk.

Samo minut nakon četvrtog gola i gosti ostaju sa igračem manje, srpski internacionalac Stefan Mitrović, inače kapiten Strazbura, zaradio je direktan crveni karton nakon neopreznog starta otvorenim đonom.

Monako ipak nije uspeo da iskoristi brojčano poravnanje na terenu, primili u i peti gol, strelac je bio Fofana u sudijskoj nadoknadi, pa su "Kneževi" doživeli veoma težak poraz.

U ostalim mečevima, Tuluz je slavio na gostovanju Nimu sa 0:1 (0:1), gol odluke postigao je bivši napadač Arsenala Jaja Sanogo, dok je Rems kod kuće odigrao 1:1 (1:0) sa Nicom, gosti su do boda došli sa kreča u devetom minutu nadoknade.

Monako - Strazbur 1:5

Nim - Tuluz 0:1

Rems - Nica 1:1





PSŽ - Gengan 9:0

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.