Lazić pred Zvezdino gostovanje u Skoplju: Biće sve teže i teže

Izvor: Blic, 08.Nov.2015, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazić pred Zvezdino gostovanje u Skoplju: Biće sve teže i teže

Košarkaši Crvene zvezde Telekom gostuju ekipi MZT–a u Skoplju, u sportskom centru ''Jane Sandanski'', u okviru 9. kola ABA j.t.d lige, u ponedeljak od 18 časova, a kapiten Branko Lazić ističe da za crveno-bele ide "sve teži i teži period".

"Biće sve teže i teže, jer je potrošnja tima, uz probleme koje imamo, sve veća i veća. Međutim, bez obzira na činjenicu da smo odigrali težak meč protiv Fenerbahčea, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ambicije su nam iste, a to je pobeda, koja nas nakon jučerašnjeg poraza Budućnosti vraća na prvo mesto na tabeli, što je krajnji cilj. MZT je dobro sastavljena i ukomponovana ekipa.Sigurno će biti motivisani da nas pobede, i zbog svojih navijača, i zato što im dolazi Crvena zvezda. Moram na kraju da se zahvalim još jednom navijačima na podršci i aplauzu na kraju utakmice sa Fenerbahčeom, i još jednom im poručujem da imaju strpljenja, da veruju u nas, i da će vremenom, kada se kompletiramo, kada nam se vrate povređeni, i kada se uigramo, sve doći na svoje mesto", poručio je iz Skoplja Branko Lazić putem klupskog sajta.

Prvu utakmicu u okviru regionalnog takmičenja Beograđani i MZT odigrali su u sezoni 2013/2014 u Skoplju, a bolji su crveno-beli, rezultatom 75:60. Od tog duela ekipe su se sastajale još pet puta, a aktuelni šampion ABA lige slavio je u još četiri navrata. U prvih osam kola ovogodišnjeg izdanja ABA j.t.d lige ekipa iz glavnog grada Makedonije ima po četiri pobede i poraza. U poslednje dve runde regionalnog takmičenja pobedili su Cibonu u Skoplju, i poraženi su od Krke u Novom Mestu.

Tim MZT-a ove sezone pretrpeo je velike izmene, a u dresu, godinama najuspešnijeg makedonskog kluba nastupa i čak šest košarkaša iz Srbije: Ljubičić, Drenovac, Mijatović, Luković, Nemanja Protić i Edi Sinadinović.

Ekipa Crvene zvezde Telekom je u glavni grad Makedonije otputovala još u subotu uveče kasnim letom iz Beograda, u nedelju će trenirati u vreme odigravanja utakmice u dvorani "Jane Sandanski", a povratak tima iz Makedonije je u utorak.

Neće biti previše odmora za crveno-bele, pošto je put za Minhen planiran već za sredu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

LAZIĆ: Hvala navijačima, molim ih za strpljenje i da veruju u nas

Izvor: HotSport.rs, 08.Nov.2015

Košarkaši Crvene zvezde Telekom gostuju ekipi MZT–a u Skoplju, u sportskom centru Jane Sandanski, u okviru 9. kola ABA JTD lige, u ponedeljak 9. novembra s početkom u 18 časova.. . Nakon pobede u “večitom derbiju” i utakmice protiv Fenerbahčea u Evroligi, izabranici trenera Radonjića imaju...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.