Ovo je Ćurčićev spisak za Čehe

Izvor: Mondo, 08.Nov.2015, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je Ćurčićev spisak za Čehe

Radovan Ćurčić saopštio je spisak za prijateljski duel sa Češkom, 13. novembra u Ostravi

Selektor Srbije Radovan Ćurčić izdiktirao je spisak igrača na koje računa na prijateljskom duelu sa Češkom, koji će se odigrati u Ostravi na stadionu "Vitkovice arena", 13. novembra sa početkom od 20.30 časova.

Na spisku su:

GOLMANI: Vladimir Stojković (Makabi Haifa), Marko Dmitrović (Alkorson), Damir Kahriman (Crvena zvezda)

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ODBRANA: Branislav Ivanović (Čelsi), Nenad Tomović (Fiorentina), Marko Petković (Crvena zvezda), Stefan Mitrović (Gent), Duško Tošić (Bešiktaš), Uroš Spajić (Tuluz), Aleksandar Kolarov (Mančester siti), Filip Mladenović (BATE Borisov).

VEZNI RED: Nemanja Matić (Čelsi), Radosav Petrović (Dinamo Kijev), Luka Milivojević (Olimpijakos), Nemanja Gudelj (Ajaks), Adem Ljajić (Inter), Zoran Tošić (CSKA Moskva), Dušan Tadić (Sauthempton), Filip Kostić (Štutgart), Aleksandar Katai (Crvena zvezda).

NAPAD: Lazar Marković (Fenerbahče), Aleksandar Mitrović (Njukasl), Petar Škuletić (Lokomotiva Moskva)

Foto: MONDO

Kako se i očekivalo na spisku se našlo ime golmana Crvene zvezde Damira Kahrimana, koji je pozvan u reprezentaciju posle duže od dve godine pauze, ali i Marka Dmitrovića, koji će prvi put biti uz seniorski tim.

Najveće iznenađenje predstavlja Filip Mladenović. Dobre partije u dresu BATE Borisova preporučile su Ćurčiću Mladenovića, koji bi trebalo da zameni povređenog Ivana Obradovića.

Mladenović je do sada upisao samo jedan nastup za nacionalni tim, i to u maju 2012. na prijateljskom duelu protiv Francuske, kada je Srbija pod vođstvom Siniše Mihajlovića izgubila rezultatom 2:0.

Na spisku su i Branislav Ivanović, koji je propustio poslednji meč Čelsija, kao i Lazar Marković, koji se povredio na utakmici Fenerbahčea prošle nedelje u kupu.

Meč protiv Čeha biće jedina provera "orlova" u novembru i biće odigran u terminu baraža za EURO 2016 u Francuskoj, na koji Srbija nije izborila plasman.

Okupljanje reprezentativaca je sutra u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OSVEŽAVANJE TIMA Mladenović i Kahriman među "orlovima" za meč sa Česima

Izvor: Blic, 08.Nov.2015

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić odabrao je igrače na koje računa za prijateljsku utakmicu protiv Češke, koja se igra 13. novembra u Ostravi od 20.30...Na Ćurčićevom spisku nalaze se dva povratnika, golman Damir Kahriman i levi bek BATE Borisova, Filip Mladenović...Pozvani...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.