LUDI TIKET, subota, 338.000 dinara: Pogodio tri tačna rezultata, a golovi padali u 45+1, 90. i 90+1. minutu

Izvor: MozzartSport.com, 12.Mar.2016, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, subota, 338.000 dinara: Pogodio tri tačna rezultata, a golovi padali u 45+1, 90. i 90+1. minutu

Sreća, sreća, radost...

(Tiket možete pogledati i OVDE)

Čudo, čudo, čudo! Kakav je samo ovo tiket. Za ovako nešto bilo je potrebno dosta sreće, ali i živaca, međutim, za našeg kladioca najvažnije je da se strpljenje isplatilo.

Redovan MOZZART-ov igrač je posredstvom on-line klađenja uplatio tiket na koji je stavio samo tri para, tipujući tačne rezultate, a da njego zadovoljstvo bude veće postarala se činjenica da su golovi - >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji su mu na ulog od 250 dinara doneli dobitak od 338.000 - padali u 90. minutu ili u nadoknadi vremena.

Najpre, u prvenstvu Ujedinjenih Arapskih Emirata. Naš igrač je gađao da će na utakmici Al Zafra - Al Vasl tačan rezultat biti 2:2, za šta je bila predviđena kvota 13,00. Kad je posle 38 minuta gost vodio dva gola razlike verovatno je izgubio veru, ali je najpre Hermah u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena pogodio za 1:2, da bi domaćin u 90, preko Hribina, poravnao na 2:2.

Sledeća utakmica koju je čekao igrala se u Kuvajtu. U pitanju je susret Al Sulaibikat - Jarmuk. Ponovo je tipovao tačan rezultat, ovoga puta 2:1, na kvotu 8,00. Sve do 70. minuta mreže su mirovale, da bi onda domaćin poveo, a u 85. duplirao vođstvo. Čekao se počasni pogodak gostiju, a on je stigao u 90. minutu zahvaljujući Azbiju Šenabu.

U isto vreme privodio se kraju prijateljski susret švedskih timova Ergrite - Faleknberg. Naš igrač je tipovao tačan rezultat 2:2 (kvota 13,00). Falkenberg je svoj deo posla obavio do 31. minutua, s tim što je, naravno, postojala bojazan da ne postigne još neki gol. A od Ergritea ni traga ni glasa. Sve do 88. minuta. Tad je poentirao Murad za 1:2, da bi Olson u 91. minutu izjednačio na 2:2 i obradovao našeg igrača.

Svaka čast!

Ponudu Kladionice MOZZART za danas možete pogledati OVDE.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.