Izvor: MozzartSport.com, 20.Jul.2020, 09:46

LUDI TIKET (-), ponedeljak, 577.395 dinara: Greška, ali ne rukopisu šampionskog tipovanja

Umesto nešto više od pola miliona, igrač sa uplatnog mesta Niš 12, naplatio 3.000 dinara MOZZART utehe

Čini nam se slično je... Pogledajte dobitni „Ludi tiket“, uzmite u obzir da je i on popunjen na uplatnom mestu Niš 12 – Durlan, pa razmislite da li je možda reč o istom igračkom rukopisu? Naime, dobitni listić s iznosom od 428.979 dinara ispisan je UG3+ tipovima, dok ovaj, koji je za dlaku izmakao nosi deset vezanih GG3+ igra. Dovoljno li je fakata da pomislimo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da je i ovaj listić plod iste igračke ideje, odnosno filozovije tipovanja?

Kako bilo, promašeni listić je sjajan, uprkos padu na samo jednom meču, uz napomenu da je ceo podvig nosio kvotu 1.425,66, uz uplatu od 300 dinara. Žal za padom sigurno postoji, jer zaista nije malo 577.395 dinara potencijalno ostvarive naplate tek tako zaboraviti. Da bar malo olakšamo, MOZZART aktivira benefit NAPLATI PROMAŠAJ, pa Nišlija na pultu može da naplati 3.000 dinara, odnosno deset puta više od uplaćenog iznosa.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.