SUDAR DVA ATLETIKA: Jorgandžije u okršaju sa Bilbaom - ulog je TITULA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 10:33

SUDAR DVA ATLETIKA: Jorgandžije u okršaju sa Bilbaom - ulog je TITULA!

Na programu je 33.kolo španskog prvenstva.

U nedelju je na programu 33. kolo španske La lige u kojem se odigrava sudar dva Atletika, Bilbaa i Madrida. Meč koji specifičan u tome što bi, ukoliko Jorgandžije osvoje 3 boda, napravili ozbiljan korak ka tituli.

Utisak je da su fudbaleri Bilbaa nakon trofeja u Superkupu Španije krenuli sa dosta lošijim partijama nego što je to slučaj bio do tada.

Naime, Baskijci su izgubili dva finala Kupa Kralja, prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prošlosezonsko od Sosijedada, a onda i ovogodišnje od Barselone, i to veoma ubedljivo pošto je na kraju bilo čak 0:4 za Katalonce.

Veliko iskušenje za lidera Primere Atletiko večeras (21.00), pošto Jorgandžije gostuju u Bilbau. Ako ne pobede, rizikuju da im se Real Madrid i Barselona dodatno približe pred poslednjih pet kola. Kvota na dvojku je 1,90, dok je iks 3,40, a kec 4,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bilbao - Atletiko Madrid.

Kada je u pitanju La Liga, u ovom trenutku se Bilbao nalazi na sredini tabele, na desetom mestu, a na poslednjih pet mečeva su isto toliko puta odigrali nerešeno.

Poslednji put se to desilo u prošlom kolu kada su Baskijci remizirali na gostovanju kod Betisa u meču koji je završen bez golova.

Sa druge strane, izabranici Dijega Simeonea su, nakon jednog poprilično lošeg perioda, ponovo odigrali dva sjajna meča i sa dva trijumfa bez primljenog gola se učvrstili na prvom mestu na tabeli.

Podsetimo, Jorgandžije su pre samo dva meseca imali čak i dvocifrenu prednost u odnosu na svoje najbliže pratioce, ali se ta ogromna bodovna prednost istopila, i videćemo na kraju da li će to biti dovoljno za titulu šampiona Španije.

U prošlom kolu je tim sa "Vanda Metropolitana" slavio na svom terenu protiv Ueske, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Meč Bilbao - Atletiko na programu je u nedelju od 21.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Milica Ristić, devojka Nikole Rađena 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.