Kup Francuske - Monako lako sa četvrtoligašem, sada ga čeka Sent Etjen! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2020, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Francuske - Monako lako sa četvrtoligašem, sada ga čeka Sent Etjen! (video)

Gosti opravdali ulogu velikog favorita.

Fudbaleri Monaka plasirali su se u osminu finala Kupa Francuske pošto su u Orleanu savladali četvrtoligaša Sen-Prive rezultatom 3:1.

Sve je bilo rešeno već u prvom poluvremenu kada su "kneževi" stekli tri gola prednosti.

Balde Keita se prvi upisao u strelce i to u dva navrata, prvo u 11, a potom i u 28. minutu, da bi osam minuta kasnije isto učinio i Visam Ben Jeder.

Spustio je ritam prvoligaš u drugom poluvremenu,, a Sen-Prive je uspeo da ublaži poraz u 82. minutu kada je mrežu gostiju zatresao Karneži Antoan.

Monako će u narednoj rundi odmeriti snage sa Sent Etjenom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brašancu dovoljno 11 minuta da pokrene Osasunu protiv najstarijeg kluba Španije! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2020

Bivši fudbaler Partizan postigao gol koji bi mogao da najavi preokret...Osasuna je uspela da stigne do produžetaka pošto je nakonregularnih 90 minuta u meču četvrte runde španskog Kupa kralja protiv Rekreativa bilo 2:2...Najstariji klub u Španiji, trenutno trećeligaš, vodio je sa 2:0 nakon prvih...

Nastavak na Sportske.net...

Kup kralja - Gudelj u Sevilji slavio protiv Radoje! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2020

Levante nije uspeo da napravi iznenađenje...Fudbaleri Sevilje plasirali su se u četvrtfinale Kupa kralja pošto su na domaćem terenu savladali Levante rezultatom 3:1...Poveo je domaćin golom Fernanda u 13. minutu, ali se na odmor otišlo rezultatom 1:1 pošto je Duarte izjednačio u 31...Gosti su...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.