Obrisan Instagram profil Jelene Karleuše zbog govora mržnje i vređanja na nacionalnoj osnovi

Izvor: Luftika.rs, 06.Maj.2024, 11:56

Obrisan Instagram profil Jelene Karleuše zbog govora mržnje i vređanja na nacionalnoj osnovi

Jelena Karleuša, koja je na Instagramu imala više od dva miliona pratilaca, a svoj profil redovno koristila kako bi objavljivala slike, u poslednje vreme sve češće govor mržnje, ostala je bez istog, potvrdio je njen menadžer Zoran Birtašević na Tviteru/X-u.
Brisanje njenog naloga dogodilo se nakon što je u prvim danima maja neprestano imala izlive govora mržnje na nacionalnoj i verskoj osnovi prema građanima Crne Gore. Negirala je suverenitet te države, vređala državljane Crne Gore, nazivala ih ekstremistima i pretnjom po Srbe i Srbiju, a za kraj, tražila je i svojim pratiocima da prekinu da letuju u Crnoj Gori.
Ovakvi ispadi samo su kruna njenog prethodnog...
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.