Izvor: Blic, 27.Maj.2024, 05:39

VODIČ ZA RODITELJE I BUDUĆE STUDENTE Trka za indekse počinje, OVO SU CENE prijemnih na svim fakultetima, a evo koliko koštaju ŠKOLARINE

Prijavljivanje kandidata za prvi (junski) upisni rok na fakultete Univerziteta u Beogradu počinje 19. i traje do 22. juna. Kao i svake godine, uz potrebnu dokumentaciju, pred izlazak na test potrebno je uplatiti prijavu prijemnog ispita. Nakon toga, ukoliko brucoš "upadne" na željeni smer, ali ne obezbedi sebi budžetsko mesto, neophodan je i novac za godišnju školarinu. Celo iskustvo polaganja prijemnog ispita ume da bude veoma stresno, a kad se na sve to dodaju rokovi i finansijski troškovi, upis na fakultet velikim maturantima zna da predstavlja pravu glavobolju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.