Jelena Karleuša nestala sa društvenih mreža: Obrisan joj profil! (FOTO)

Izvor: Svet plus, 06.Maj.2024, 08:30

Jelena Karleuša nestala sa društvenih mreža: Obrisan joj profil! (FOTO)

Jelena Karleuša potpuno je nestala sa društvene mreže Instagram, a njen menadžer Zoran Birtašević, nedavno je potvrdio na X-u da je pevačica izgubila pristup svom Instagram profilu.
Karleuša, koja je brojala više od dva miliona pratilaca na ovoj društvenoj mreži, često je koristila svoj profil za deljenje fotografija i komunikaciju sa svojom publikom.
Međutim, u poslednje vreme, primetno je da su njeni postovi postajali sve više ispunjeni negativnošću i govorom mržnje.
Ova vest izazvala je različite reakcije među javnošću. Neki su izrazili zabrinutost zbog trenda negativnosti na društvenim mrežama, dok su drugi spekulisali o razlozima iza gubitka pristupa Karleušinom profilu....
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Obrisan Instagram profil Jelene Karleuše zbog govora mržnje i vređanja na nacionalnoj osnovi

Izvor: Luftika.rs, 06.Maj.2024

Jelena Karleuša, koja je na Instagramu imala više od dva miliona pratilaca, a svoj profil redovno koristila kako bi objavljivala slike, u poslednje vreme sve češće govor mržnje, ostala je bez istog, potvrdio je njen menadžer Zoran Birtašević na Tviteru/X-u.. Brisanje njenog naloga dogodilo se...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.