Ministarstvo: Dve kuće Đukanovića u Nikšiću  sagrađane nelegalno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2024, 11:41

Ministarstvo: Dve kuće Đukanovića u Nikšiću sagrađane nelegalno

Dve kuće bivšeg crnogorskog predsednika Mila Đukanovića u nikšićkom naselju Kočani podignute su suprotno važećoj planskoj dokumentaciji i to je nesporna činjenica, saopšteno je za podgorički Dan iz Ministarstva prostornog planiranja.
Iz tog resora, piše list, kažu da je ovaj slučaj ispolitizovan, pa će ta tema o legalnosti spornih objekata biti ponovo aktuelizovana po donošenju novih planskih dokumenata.
Podseća se da je Urbanističko-građevinska inspekcija Ministarstva prostornog planiranja je 4. aprila prošle godine, kada je na čelu tog resora bila Ana Novaković Đurović, donela rešenje o rušenju Đukanovićevih objekata u Nikšiću, i to samo dva dana nakon što je u drugom krugu izgubio...
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.