Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Maj.2024, 11:41

Petković: ZSO je kičma sporazuma, PR odbija konstruktivne predloge

BEOGRAD- Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković rekao je danas da formiranje Zajednice srpskih opština predstavlja kičmu Briselskog sporazuma, kao i da je Priština odbila konstruktivan predlog nacrta statuta ZSO koji je uradio Beograd. On je za tv Pink rekao da je premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti odbio i predlog EU i […]
Vest Petković: ZSO je kičma sporazuma, PR odbija konstruktivne predloge objavljena je na sajtu Vojvodina uživo....
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Evropska Unija

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

"UKINUO DINAR DA BI SPREČIO RAZGOVORE" Petković: ZSO je kičma Briselskog sporazuma, Kurti je odbio i predlog EU

Izvor: Blic, 06.Maj.2024

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković rekao je danas da formiranje Zajednice srpskih opština predstavlja kičmu Briselskog sporazuma, kao i da je Priština odbila konstruktivan predlog nacrta statuta ZSO koji je uradio Beograd.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.