Kraj dominacije Novaka Đokovića: Hrvatica preuzela balkanski tron od Srbina

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jan.2017, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj dominacije Novaka Đokovića: Hrvatica preuzela balkanski tron od Srbina

Hrvatska atletičarka Sandra Perković izabrana je za najbolju sportistkinju Balkana za 2016. godinu u tradicionalnoj anketi Bugarske novinske agencije (BTA).

Perković, osvajacica zlatne medalje u bacanju diska na Olimpijskim igrama u Riju, dobila je 82 od mogućih 100 poena, prema glasovima 10 agencija sa Balkana, gde je Srbiju kao i svih prethodnih godina predstavljao Tanjug.

Na ovaj način prekinuta je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << petogodišnja dominacija Novaka Ðokovića, koji je osvojio treće mesto sa 36 poena, iza drugoplasirane grčke atleticarke Ekaterini Stefanidi.

U Top 10 je još troje srpskih asova - šesti je Milos Teodosić, sedmi Filip Filipović, a Ivana Španović našla se 10. mestu.

Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Hrvatica skinula Đokovića sa balkanskog trona

Izvor: B92, 19.Jan.2017

Hrvatska atletičarka Sandra Perković izabrana je za najbolju sportistkinju Balkana za 2016. godinu u tradicionalnoj anketi Bugarske novinske agencije (BTA)...Na ovaj način prekinuta je petogodišnja dominacija Novaka Đokovića, koji je osvojio treće mesto sa 36 poena, iza drugoplasirane grčke atleticarke...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.