Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jan.2017, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perkovićeva najbolji sportista Balkana, Novak treći

Hrvatska atletičarka Sandra Perković izabrana je za najboljeg sportistu Balkana 2016. godine, u tradicionalnoj godišnjoj anketi Bugarske novinske agencije (BTA).

Perković, koja je bila zlatna na Olimpijskim igrama u Riju, osvojila je 82 poena. Druga je grčka atletičarka Ekaterini Stefanidi (67 poena), dok je treći srpski teniser Novak Đoković (36) koji je nagradu prethodno osvajao pet puta u nizu.

Od bh. sportista, Miralem Pjanić se našao na 22. mjestu s četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << poena.

Sportista Balkana bira se na osnovu rezultata glasanja novinskih agencija iz Bugarske (BTA), BiH (FENA), Srbije (TANJUG), Hrvatske (HINA), Rumunije (AGERPRESS), Grčke (ANA-MPA), Crne Gore (MINA), Turske (AA), Albanije (ALBPRESS) te Makedonije (MIA).

Najboljih 10 sportista Balkana

Sandra Perković (Hrvatska)

Ekaterini Stefanidi (Grčka)      

Novak Đoković (Srbija)            

Ana Korakaki (Grčka)            

Taha Akgul (Turska)                  

Miloš Teodosić (Srbija)              

Filip Filipović (Srbija)                

Simona German (Rumunija)      

Mirela Demireva (Bugarska)  

Ivana Španović (Srbija)      

(Radiosarajevo.ba)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Kraj Đokovićeve dominacije: Perković najbolja na Balkanu

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jan.2017, 14:19

Hrvatska atletičarka Sandra Perković izabrana je za najbolju sportistkinju Balkana za 2016. godinu u tradicionalnoj anketi Bugarske novinske agencije (BTA)...Perković, osvajacica zlatne medalje u bacanju diska na Olimpijskim igrama u Riju, dobila je 82 od mogućih 100 poena, prema glasovima 10 agencija...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.