Košarkaš Miladin Krstić operisan, nepoznati motivi napada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Feb.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaš Miladin Krstić operisan, nepoznati motivi napada

SUBOTICA - Stanje košarkaša Spartaka Miladina Krstića (28) koji je u subotu izboden nožem, stabilno je posle operacije, rečeno je danas u subotičkoj bolnici.

Portparolka Opšte bolnice Dragana Penčić rekla je zda je košarkaš uboden u predelu jetre.

Prema prvim informacijama, Krstić je uboden kada ga je, dok se vraćao kući iz grada s dvojicom prijatelja, napala grupa mladića oko četiri sata ujutro.

Povređenom košarkašu pomogli su prijatelji i radnici obližnjih kafića.

Za sada nisu saopšteni motivi napada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protiv napadača na košarkaša 84 prijave

Izvor: Blic, 18.Feb.2009, 06:37

SUBOTICA - Miladin Krstić, košarkaš MKK Spartak koji je u subotu nožem uboden u jetru, nalazi se van životne opasnosti. Vedranu Lazareviću (20), osumnjičenom za pokušaj ubistva Krstića, istražni sudija Danko Mandić odredio je pritvor od 30 dana, izjavila je Biljana Vujičić, potparolka Okružnog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.