Konte krenuo po sunarodnika pa poljubio vrata

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2016, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte krenuo po sunarodnika pa "poljubio vrata"

Čelsi očajnički traži jednog centralnog defanzivca.

Prema navodima medija u Italiji, Čelsi je poslao ponudu na adresu Milana za usluge mladog defanzivca Alesija Romanjolija.

Romanjoli spada u red najtalentovanijih štopera na planeti, a veruje se da će zajedno sa defanzivcem Juventusa Ruganijem, pre ili kasnije činiti tandem štopera u reprezentaciji Italije.

Konte je upoznat sa njegovim kvalitetima i potencijalom, te je pokušao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da privoli upravu "Rosonera" da mu dozvole da pregovara sa 21-godišnjim štoperom.

Poslali su "Plavci" ponutu tešku 35 miliona evra na adresu Milana, ali je ta ponuda glatko odbijena.

Na "San Siru" smatraju da bi Romanjoli mogao da bude stub odbrane "Rosonera" u narednim godinama, te ni ne pomišljaju da ga prodaju.

Podsetimo da je Romanjoli u Milano stigao prošlog leta na inicijativu sprskog trenera Siniše Mihajlovića koji je tad sedeo na klupi slavnog italijanskog kluba.

Za njegove usluge je tada na račun Rome uplaćeno 25 miliona evra (transfermarkt.com).

Sa Mihajlovićem je defanzivac sarađivao i u Sampdoriji, kako je u timu iz Đenove bio na pozajmici iz redova "Vučice".

Konte će ipak morati da nastavi sa potragom štopera, kako Milan nije raspoložen za prodaju.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan odbio 35 miliona za Romanjolija

Izvor: N1 televizija, 23.Avg.2016, 12:42

Antonio Konte želi da osnaži zadnji red Čelsija a kao prvu metu označio je defanzivca Milana Alesija Romanjolija. Ipak, roso-neri su odbili prvu ponudu od 35 miliona evra..Iz italijanskog kluba potvrdili su ovu informaciju. Konte će svakako sve učiniti da dovede nekog defanzivca, a da li će to...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.