Ukoliko oni stignu Čelsi će imati paklenu zadnju liniju

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2016, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukoliko oni stignu Čelsi će imati paklenu zadnju liniju

Više puta je Konte naglasio da su mu potrebna pojačanja u odbrani, ukoliko stignu željena tri Kurtoa će moći na odmor.

Prema navodima "Gazete delo sport" Čelsi ne odustaje od Kalidua Kulibalija.

Nakon što je Napoli odbio nekoliko ponuda "Plavaca" za Senegalca, delovalo je da će se Čelsi povući i da će se okrenuti nekim novim opcijama.

Ipak, Konte je izgleda baš rešio da Kulibalija preseli na "Stamoford >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Bridž", pa je poslao i pojačanu ponudu, koja glasi 55+3 miliona evra (tri miliona u vidu bounsa)!

Ova ponuda je navodno naterala čelnike kluba sa "San Paola" da razmotre prodaju 25-godišnjeg centralnog beka, a kao zamenu sada planiraju da dovedu Martina Kaseresa.

Dolazak Kasersa pod Vezuv bi značio i odlazak Kulibalija u London, ali verovatno ne bi značio i odustajanje De Laurentisa od srpskog reprezentativca Nikole Maksimovića.

Što se tiče Čelsija, tu nije kraj dovođenju defanzivaca.

Prema navodima švajcarskog lista "Blik" na pragu prelaska u redove "Plavaca" su dvojica reprezentativaca Švajcarske, levi bek Rikardo Rodrigez i desni bek Stefan Lihtštajner.

Levi bek Volfsburga je važio za "metu" Arsenala, ali je Venger na kraju odustao od transfera.

Pominjan je Čelsi i ranije, verovalo se da Volfsburg nije voljan da pusti svog fudbalera, ali švajcarski list prenosi da bi "Vukovi" mogli da pristanu i na 15-18 miliona evra, kako je Rodrigez izrazio želju za promenom sredine.

Što se tiče beka Juventusa, on je dolaskom Danija Alveša pao u drugi plan.

Na premijeri sa Fiorentinom je švajcarski reprezentativac ostao na klupi za rezervne igrače.

Postoji mogućnost da Čelsi za njegove usluge plati 10 miliona evra, ili da se sa "Starom damom" dogovori oko razmene, kako je Juve veoma zainteresovan za fudbalera "Plavaca" Huana Kvadrada.

Kada se sve sabere i oduzme, Čelsi bi sa pomenutom trojicom fudbalera imao zaista granitnu odbranu, a pojačanja bi platili oko 90 miliona evra u najgorem slučaj.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.