Izvor: Danas, 26.Maj.2024, 21:12

„Podizanje tenzije ili svest o padu“: Sagovornici Danasa o Vučićevoj izjavi da će biti „neizvesna borba“ u tri najveća grada Srbije

Iako očekuje pobedu u 85 mesta u Srbiji, predsednik Srbije, Aleksandar Vučić rekao je da postoji "veliki problem" u tri najveća grada u Srbiji u kojima će biti neizvesno. Sagovornici Danasa ocenjuju tu izjavu i kao dizanje tenzije među biračima Srpske napredne stranke, ali i kao realnu svest o mogućnosti gubitka tih gradova.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

„Niko, niko kao ja“: Šta sagovornici Danasa misle o Vučićevoj izjavi da će njegov govor u UN biti u udžbenicima za 100 godina

Izvor: Danas, 27.Maj.2024, 06:53

Gostujući u jednoj TV emisiji predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da će ono što je on izgovorio u Ujedinjenim nacijama biti u udžbenicima za sto godina, kao i da će pisati kako su prvi put velike sile ovako poražene od jedne male zemlje.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.