Obeležena godišnjica početka Bitke na Paštriku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2024, 21:34

Obeležena godišnjica početka Bitke na Paštriku

Delegacija Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, koju je predvodio brigadni general Goran Momčilović, položila je danas venac kraj spomen obeležja u kasarni Vojvoda Petar Bojović u Leskovcu povodom obeležavanja godišnjice početka Bitke na Paštriku.
Kako je objavljeno na sajtu Ministarstva odbrane, vence kraj spomen obeležja pripadnicima Vojske i Policije koji su 1998. i 1999. godine poginuli u borbama sa albanskim teroristima i snagama NATO u zoni odgovornosti 549. motorizovane brigade, u leskovačkoj kasarni položili su i Zoran Antić iz Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, članovi porodica nastradalih, učesnici bitke, veterani, predstavnici lokalne samouprave i građani....
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Leskovac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.