Izvor: JUGpress.com, 26.Maj.2024, 21:17

Održan turnir “Šahom protiv bolesti”

LESKOVAC
U nedelju je u prostorijama Centra ѕa samostalni život osoba sa invaliditetom održan osmi po redu šahovski turnir po projektu ”Šahom protiv bolesti” MS Udruženja Jablaničkog okruga. Projekat je finansiran od strane grada Leskovca u okviru Konkursa za finansiranje i sufinansiranje iz oblasti socijalne zaštite. Šahovski turnir je održan  u cilju podizanja svesti o multipla sklerozi i obeležavanju Svetskog dana obolelih od multipla skleroze koji je 30. maja.
Učesnici ovog šahovskog turnira bili su članovi  Udruženja distrofičara Jablaničkog okruga, Udruženja gluvih i nagluvih iz Leskovca, Udruženja invalida rada i invalidskih...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.