Klop rekao da, u četvrtak u Liverpulu?

Izvor: B92, 07.Okt.2015, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop rekao "da", u četvrtak u Liverpulu?

Engleski mediji pišu da je Jirgen Klop prihvatio ponudu Liverpula i da će potpisati trogodišnji ugovor sa „Crvenima“.

Razgovori predstavnika kluba i Klopa su navodno uspešno završeni, pa će bivši trener Borusije iz Dortmunda u četvrtak stići u Liverpul na potpis ugovora.

Očekuje se da će Klop biti predstavljen kao novi menadžer kluba tokom predstojećeg vikenda. Debi na klupi kluba sa ’Enfilda’ Klop bi trebalo da ima protiv Totenhema u Londonu 17. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oktobra.

Sam trener se nije mnogo oglašavao, a za nemački Bild je izjavio: „Nema mnogo šta da se priča. Nema ni definitivnog da, ni definitivnog ne.“

Ipak, izgleda da je Klop spreman da prekine odmor i zameni Brendana Rodžersa na klupi verovatno najvećeg engleskog kluba, u pokušaju da mu donese prvu titulu od 1990. godine.

Liverpul je posle osam odigranih kola 10. na tabeli sa 12 bodova, šest manje od lidera Sitija, a prethodni menadžer Brendan Rodžers dobio je otkaz posle slabih izdanja na startu sezone.

Klop ima 48 godina, a u karijeri je trenirao samo Majnc i Borusiju iz Dortmunda sa kojom je osvojio dve titule, tri Superkupa i dva Kupa, dok je poražen u finalu Lige šampiona 2013. godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Enfild podrhtava - Klop stiže u četvrtak, ugovor na tri godine!

Izvor: MozzartSport.com, 07.Okt.2015

Engleski mediji listom pišu o tome da je Liverpul dogovorio dolazak doskorašnjeg trenera Borusije..Crveni tepih je spreman: Jirgen Klop u četvrtak stiže na Enfild na završne pregovore o preuzimanju Liverpulu. Gotovo svi ostrvski mediji pišu da je tokom jučerašnjeg sastanka doskorašnjeg trenera...

Nastavak na MozzartSport.com...

Klop sutra i zvanično preuzima Liverpul

Izvor: Sportske.net, 07.Okt.2015

Nemački trener će biti promovisan kao trener kluba sa 'Enfilda'...Kako javljaju engleski mediji,nekadašnji trener borusije iz Dortmunda sutra će preuzeti kormilo 'Redsa'...On će na 'vrućoj' klupi naslediti, Brendana Rodžersa, koji bi mogao da preuzme reprezentaciju Engleske, pogledajte ovde...Stručni...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.