Kiša golova u Đironi, slavlje Eibara i kiks Dmitrovića

Izvor: N1 televizija, 06.Okt.2018, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiša golova u Đironi, slavlje Eibara i kiks Dmitrovića

U uzbudljivom meču 11. kola Primere fudbaleri Eibara pobedili su Đironu u gostima rezultatom 3:1.

Gosti iz Baskije su prvi došli do vođstva u 12. minutu golom iz penala Čarlsa. Đirona je čekala do 40. minuta, a onda je usledio šou Kristijana Stuanija.

Golman Eibara Marko Dmitrović u 21. minutu imao je veliki kiks kada je jednu dubinsku loptu potpuno neshvatljivo propustio kroz noge i u gol. Sudije su ipak, na sreću reprezentativca Srbije, procenile da se radi >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << o ofsajdu, pa gol nije priznat.

Izvor: Sport klub

Pedro Poro je prošao po desnoj strani, uputio sjajan centaršut,a Urugvajac glavom zakucao za 1:1. Samo dva minuta Stuani ponovo pogađa. Aleks Granelj je dodao loptu Bernandu Espionsi, koji je sa leve strane centrirao Stuaniju za 2:2. Gol je gledan u VAR sobi, posle čega je ipak priznat.

Napadaču Đirone je ovo osmi gol od početka sezone i trenutno je prvi strelac Primere.

Eibar je uspeo da izjednači u petom minutu nadoknade prvog poluvremena golom Arbilje, posle izvedenog kornera.

Konačan rezultat postavio je Enrih pogotkom u 72. minutu.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.