Izvor: RTS, 24.Nov.2020, 15:00

Kazins u Hjustonu, "Bugi" trik iz rukava koji čuva Hardena i Vestbruka

Američki centar Demarkus Kazins potpisao je za Hjuston roketse, saopštili su mediji u SAD.
Nakon što je bio van parketa čitavu prošlu sezonu, Kazins ima novu sredinu, pošto se opredelio za ekipu Hjustona, prenosi I-Es-Pi-En.
 
Američki centar (30) potpisao je veteranski minimalni ugovor sa ekipom iz Teksasa.
Tim potezom (između ostalog) uprava Hjustona pokušava da zadrži najveće zvezde tima, Hardena i Vestbruka, koji su prethodno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zatražili trejd.
Kazins treći put zaredom u karijeri potpisuje minimalni ugovor, u pokušaju da pronađe sredinu u kojoj će zaigrati bolju košarku.
Američki centar je u proteklom periodu mučio muku sa povredama, pošto je u kratkom roku  povredio Ahilovu tetivu, kvadriceps i pokidao ligamente kolena.
Kazins je tokom karijere bio član Sakramenta, Nju Orleansa, Golden Stejta i Lejkerse.
Za "jezeraše" nikada nije zaigrao, pošto se povredio pre početka sezone, a bio otpušten kako bi se napravilo mesto u rosteru za nove igrače.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.