Karađorđe je prokleta avlija za superligaše - Vojvodina perfektna u Novom Sadu! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Nov.2016, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karađorđe je prokleta avlija za superligaše - Vojvodina perfektna u Novom Sadu! (VIDEO)

Tim Nenada Lalatovića bolji od Radnika (2:0) u prvom meču 15.kola Superlige

Za sve superligaše stadion Karađorđe je i dalje prokleta avlija! Nadaju se u Vojvodini pisanju istorije ove sezone, osvajanju titule, ali za sada mogu da se pohvale lepim podatkom. Prvi krug prvenstva završili su za perfektnim učinkom na domaćem bunjištu – sedam utakmica i isti toliko pobeda.

Nedorirljivost Vojovidine u Novom Sadu biće na velikom ispitu za nekoliko sedmica kada dolazi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Partizan, ali borbu za vrh superligaške tabele tim Nenada Lalatovića nastavio je pobedom protiv Radnika (2:0).

Mučile su se Lala dok nisu probile bunker tima sa juga Srbije, ali njihova pobeda je zaslužena da zasluženija ne može da bude. Domaćin se na Karađorđu pitao o svim dešavanjima, istina promašivao je i šanse. Za igru je bio raspložen Filip Malbašić, ali njegovi prodori i udarci kapitena Melega nisu bili dovoljni da se zatrese mreže Surduličana.

Bilo je igri Vojvodine nervoze, ali je ona splasnula u 52.minutu. Posle velike inicijative gol Radnika iz neposredne blizine je glavom pogodio visoki napadač Nikola Ašćerić. Već tada je mogao da se nasluti rasplet.



Jednostavno, delovalo je da Radnik nema ni snage, ni znanja da uradi nešto više. Sa druge strane Malbašić je odbranu Surduličana stavljao na silne muke, ali je tačku iz penala stavio kapiten Meleg. Bio je to njegov četvrti pogodak u sezoni.

Vojvodina je bila apsolutno dominantna do kraja meča i propustila priliku da napuni mrežu Radnika.



SUPERLIGA, 15.kolo

Petak

Vojvodina – Radnik 2:0 (0:0)

/Ašćerić 52, Meleg 70 pen/

Subota

13.30 Bačka – Napredak

13.30 Čukarički – Voždovac

13.30 Spartak – Mladost

13.30 Rad – Metalac

17.00 Borac Čačak – Crvena zvezda

NEDELJA

13.30 Javor – Radnički (N)

17.00 Partizan – Novi Pazar

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.