Izvor: Piplmetar.rs, 26.Maj.2024, 04:35

Apple razvija Macbook sa savitljivim ekranom i M5 procesorom

Za razliku od svojih konkurenata, kompanija Apple se čini manje fokusiranom na savitljive pametne telefone i tablete, a više na savitljiv laptop sa ekranom preko cele površine.
Ming-Chi Kuo je ranije izvestio da Apple razvija MacBook uređaj od 20,3 inča za 2027. godinu, ali je analitičar danas podelio nekoliko ključnih novih detalja o futurističkom MacBook modelu. Jedan od tih detalja je da Apple sada cilja raniju objavu proizvoda tokom 2026. godine.
Novi Apple Macbook će imati veliki preklapajući ekran i M5 SoC Evo nekih ključnih karakteristika koje Kuo očekuje da će se videti u MacBook-u sa ekranom preko cele površine:

9to5Mac...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

MacBook uređaji sa savitljivim ekranom biće isporučeni 2026. godine?

Izvor: Kamatica.com, 27.Maj.2024, 00:01

Preklopni MacBook nije jedini preklopni uređaj na kojem Apple radi..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.