U većem delu Srbije oblačno i suvo, na zapadu i jugozapadu mestimično kiša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2024, 03:38

U većem delu Srbije oblačno i suvo, na zapadu i jugozapadu mestimično kiša

U Srbiji će danas, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u većem delu zemlje biti malo i umereno oblačno i suvo, samo na zapadu i jugozapadu promenljivo, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmavinom.
Vetar slab do umeren istočni i jugoistočni, u košavskom području povremeno i jak, na jugu Banata kratkotrajno i sa udarima olujne jačine.
Jutarnja temperatura od 10 do 17, najviša od 23 do 27 stepeni Celzijusovih.
U Novom Sadu malo i umereno oblačno.
Vetar umeren, povremeno i jak istočni i jugoistočni.
Jutarnja temperatura oko 17, najviša dnevna oko 26 stepeni Celzijusa.
U Srbiji sledećih sedam dana toplo sa dužim sunčanim intervalima....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SRBIJA NA VREMENSKOJ KLACKALICI Red pljuskova, red olujnog vetra, a onda nam stiže TOPLOTNI TALAS: Zbog opasne pojave, ovaj deo zemlje da bude na oprezu

Izvor: Blic, 26.Maj.2024

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda danas će u većem delu zemlje biti malo i umereno oblačno i suvo, samo na zapadu i jugozapadu promenljivo, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.