Prvi put u Novom Sadu održano takmičenje u jačini ozvučenja u automobilima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2024, 00:06

Prvi put u Novom Sadu održano takmičenje u jačini ozvučenja u automobilima

Prvi put u Novom Sadu održano je takmičenje u jačini ozvučenja u automobilima. Takmičari su došli iz Hrvatske, Italije, Mađarske, Slovenije i Austrije. Klase se određuju spram jačine pojačala u automobilima, a takmičenje se održava u celom svetu.
Ukoliko ste se zatekli u okolini tržnog centra ,,Big" u Novom Sadu imali ste priliku da čujete glasnu muziku koja je puštana iz vozila. A jedan od razlog zbog kog se muzika glasno čula bilo je ,,Db drag" takmičenje u jačini ozvučenja u automobilima.
,,Db drag" je sport novijeg datuma i takmičenje u kome se nagrađuje osoba koja može da proizvede najglasniji zvuk u vozilu. A najlepši je osećaj kada osetite udar basa u grudima kaže Duško Marjanović,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.