Izvor: Piplmetar.rs, 26.Maj.2024, 04:35

Google uvodi novu funkciju deljenja lozinki za porodične naloge na Androidu

Google je počeo da uvodi novu funkciju za korisnike Androida, omogućavajući im da dele lozinke za porodične naloge putem Password Manager-a.
Kompanija je ranije ove godine izjavila da ima za cilj da promoviše porodičnu sigurnost i balans sa tehnologijom uvođenjem ove funkcije. Ona omogućava korisnicima da lako dele lozinke sa članovima porodice preko Google Password Manager-a.
Kako izveštava Android Authority, Google je potvrdio uvođenje deljenja lozinki u Google Password Manager-u putem stranice za podršku, kao deo majskog ažuriranja Google Play Services (v24.20).
Kako funkcioniše Google deljenje lozinki Važno je napomenuti da je deljenje lozinki ograničeno na porodične naloge. Korisnici ne mogu deliti...
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Google uvodi novu funkciju dijeljenja lozinki za porodične naloge na Androidu

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2024

​Google omogućava korisnicima Androida da dele lozinke za porodične naloge preko Google Password Managera, promovišući porodičnu sigurnost i balans sa tehnologijom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.