Kao da već nije dovoljno teško - Trujić neizvestan za Alkmar

Izvor: MozzartSport.com, 23.Avg.2016, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao da već nije dovoljno teško - Trujić neizvestan za Alkmar

Problem sa zadnjom ložom

Šanse se mere u promilima. Posle 0:3 na "Karađorđu" teško da i najveći optimisti među navijačima Vojvodine veruju da novosadski superligaš može da taj zaostatak nadoknadi u Alkmaru. A da situacija bude još teža - šef struke Nenad Lalatović možda neće moći da računa na Nikolu Trujića, javlja Sportski žurnal u današnjem izdanju.

Da nešto nije u redu videlo se još u nedeljnoj pobedi nad Čukaričkim u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kojoj je sa dva gola blistao Aleksandar Paločević. Trujić je na terenu proveo samo pet minuta.

"Trujić je izašao jer je u prethodnom periodu takođe imao problem s mišićem zadnje lože. Dobro je postupio što se nije upuštao u rizike. Na prvi pogled deluje da se ne radi o težoj porvedi, ali više će se znati kad se snimi povređeno mesto. To znači da je za sada neivezsno Trujićevo učešće u revanšu sa AZ Alkmarom", raportira za Žurnal doktor Borko Vukosav.

Glavobolja za Lalatovića. I prilika za Nikolu Ašćerića. Pod uslovom  da iz klupske ambulante ne stignu lepe vesti i ispsotavi se da će Trujić ipak moći da igra u Alkmaru.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.