KUP SRBIJE: Sjajno poluvreme Crvene zvezde za velki korak ka finalu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Apr.2017, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP SRBIJE: Sjajno poluvreme Crvene zvezde za velki korak ka finalu (VIDEO)

U prvom meču polufinala Kupa Srbije Crvena zvezda je kao gost savladala Čukarički 4:1 (4:1) i napravila veliki korak ka finalu koje bi 27. maja trebalo da se igra u Novom Sadu.

Crveno-beli marširaju ka finalu Kupa. Posle nove goleade na Banovom Brdu, ruku na srce u prvih 45 minuta, Crvena zvezda ima prednost od 4:1 pred revanš meč koji je na programu za 14 dana na stadionu ‘Rajko Mitić’. Fenomenalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << rolu u timu Miodraga Grofa Božovića pružili su Boaći sa dva gola i Plavšić koje je pogađao, asistirao, pretrčavao i mučio protivnike. Ali, idemo redom…
Crvena zvezda je sjajno otvorila meč na Banovom Brdu. Igrao se 12. minut kada je posle kornera za crveno-bele lopta preletela skorz na drugu stranu, Anđelković je vratio u kazneni prostor, a Le Talek glavom pogodio za vođstvo 1:0. Nastavili su gosti sa napadima i već u 17. minutu imali priliku za drugi gol, ali je Plavšiću zasmetao Boaći i ostalo je samo 1:0. Ipak, samo dva minuta kasnije Plavšić je uposlio Petkovića, desni bek je ušao u kazneni prostor, pronašao je Boaćija na drugoj stativi i spasa za Čukarički nije bilo 2:0.

Crvena zvezda je nastavila sa napadima, jer u 33. minutu Donald imao sjajnu šansu za novi gol, ali je Petrić odbranio njegov udarac levom nogom. U sledećem napadu Crvena zvezda je postigla novi gol. Petković je dodao loptu superraspoloženom Plavšiću, ovaj je hteo da ubaci loptu, ona je zahvatila defanzivca Čukaričkog Đurića i završila u golu za 3:0. Šest minuta kasnije bilo je već 4:0 za Crvenu zvezdu,Plavšić je želeo da asistira do Boaćija, lopta je od defanzivca Brđana stigla do napadača iz Gane, a ovaj je postigao gol za 4:0. Samo dva minuta kasnije domaćin je postigao gol za 1:4, a strelac je bio Jovanović. Ovo nije bilo sve u prvom delu igre, naime u 44. minutu Kanga je imao sjajnu šansu, ali je lopta prvo pogodila prečku, a potom i stativu. Na kraju 4:1 za Crvenu zvezdu posle 45 minuta igre.
FOTO: STARSPORT

Drugo poluvreme je počelo sjajnom šansom za rezervistu Brđana i bivšeg napadača Zvezde Jevtića. Ipak, njegov udarac zaustavio je talentovani golman Manojlović. Sledeću šansu videli smo u 62. minutu, Crvena zvezda je krenula u kontru, Kanga je uposlio Donalda, ovaj Anđelkovića na levom boku, iskusni igrač je vukao desetak metara, potom šutirao, ali preko gola. Crveno-beli su u 74. minutu imali lep napad, lopta je išla od noge do noge, ali se u završnici spetljao oporavljeni Ristić i lopta je otišla u gol aut. Da Boaći u 80. minutu nije bio sebičan i da je uposlio usamljenog rezervistu Adžića bio bi to i peti gol u mreži Čukaričkog, ali je ovako šansa propala. U drugom poluvrmenu je tempo bio daleko slabiji nego u prvih 45 minuta.
Brđani su do gola mogli u 82. minutu, ali je ‘nestašni dečko’ srpskog fudbala Radonjić bio bezuspešniji od golmana Manojlovića. Do kraja meča šansu je imao prvo Srnić, ali je Petrić odbranio, a potom i mladi Adžić promašio gol. Na kraju bez gola u drugom delu igre i 4:1 za Crvenu zvezdu pred revanš 10. maja na stadionu ‘Rajko Mitić’.

 ČUKARIČKI – C. ZVEZDA 1:4 (1:4)
Jovanović 40 – Le Talek 12/, Boaći 19, 39, Đurić 33ag/
Čukarički (4-2-3-1): Petrić – Jovanović, Đurić, Lagator, Bogosavac – Srnić, Obradović – Bojić, Kajević (Jevtić), Jovanović (Radonjić) – Ožegović. Klupa: Pajović, Jevtić, Matić, Kopitović, Radonjić, Milojević, Radić.
Crvena zvezda (4-2-3-1): Manojlović – Petković, Frimpong (Poletanović), Luković, Anđelković (Ristić) – Le Talek, Donald – Srnić, Kanga (Adžić), Plavšić – Boaći


The post KUP SRBIJE: Sjajno poluvreme Crvene zvezde za velki korak ka finalu (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponovo goleada na Banovom Brdu: Zvezdi dovoljno poluvreme za korak od finala Kupa Srbije (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 26.Apr.2017

Odigran je prvi meč polufinala Kupa Srbije, u kom je Crvena zvezda na gostovanju Čukaričkom trijumfovala sa....Na Banovom Brdu sve je praktično bilo rešeno u prvom poluvremenu, a ponovo je kao i u prvom meču na ovom terenu iz ligaškog dela Superlige Srbije, viđena prava goleada...Pogađali su...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.