Ponovo goleada na Banovom Brdu: Zvezdi dovoljno poluvreme za korak od finala Kupa Srbije (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 26.Apr.2017, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo goleada na Banovom Brdu: Zvezdi dovoljno poluvreme za korak od finala Kupa Srbije (VIDEO)

Odigran je prvi meč polufinala Kupa Srbije, u kom je Crvena zvezda na gostovanju Čukaričkom trijumfovala sa...

Na Banovom Brdu sve je praktično bilo rešeno u prvom poluvremenu, a ponovo je kao i u prvom meču na ovom terenu iz ligaškog dela Superlige Srbije, viđena prava goleada.

Pogađali su redom Demijen Letalek u 12. minutu, Ričmond Boaće u 19, Đorđe Đurić je postigao autogol u 33, da bi Boaće postigao četvrti gol u pomenutom 39. minutu. Svega >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << 120 sekundi kasnije Petar Jovanović bio je strelac za domaće.

Odličan centaršut Dušana Anđelkovića u gol je pretvorio Talek, koji se odlično snašao na drugoj stativi.



Marko Petković je uposlio Boaćea za 2:0, a korpulentnom napadaču nije bilo teško da iz peterca zatrese mrežu domaćih.



Treći gol delo je fudbalera Čukaričkog Đurića, ali i velika zasluga Srđana Plavšića koji je kao i uvek bio neumoran.



Nastavili su se napadi "crveno-belih", koji su bez problema stvarali šanse, a posle još jednog 'probijanja' odbrane domaćih, Boaće je opet iz peterca postigao pogodak.



Konačno su, nedugo nakon toga, izabranici Nenada Lalatovića uspeli da se trgnu i odgovore, a Jovanović je zakucao loptu pod prečku.



Trener Čukaričkog Nenad Lalatović pokušao je izmenama da razmrda svoju ekipu, pa je Aleksandar Jevtić ušao umesto Asmira Kajevića, a Boris Kopitović zamenio je Nemanju Obradovića. To je doprinelo da Čukarički bude nešto konkretniji u napadu i stvori nekoliko prilika, ali golman gostiju Filip Manojlović bio je na visini zadatka.

Očekivano, Zvezda je "umrtvila" igru, pa se otprilike samo čekao kraj utakmice na Banovom Brdu, u poluvremenu koje je bilo sušta suprotnost prvom i daleko nezanimljivije.

S druge strane, šef struke gostiju Miodrag Božović šansu je pružio Mihailu Ristiću, Marku Poletanoviću i Luki Adžiću.

75' Poslednja izmena u Zvezdi: Luka Adžić menja Kangu #fkcz #čukczv

Poslednja uzbuđenja na meču viđena su u 83. minutu, kada je šansu imao bivši igrač Zvezde Jeftić, ali opet je na pravom mestu bio čuvar mreže "crveno-belih", odnosno u 90. kada je Boaće propustio priliku za svoj treći gol.

Revanš je 10. maja na stadionu "Rajko Mitić", a u drugi polufinalni par čine Vojvodina i Partizan.

Prvi meč tih rivala na programu je od 19 časova.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.