KRAJ SPEKULACIJA: Velika Zvezdina ŽELJA izabrala klub SLAVNE prošlosti! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2017, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ SPEKULACIJA: Velika Zvezdina ŽELJA izabrala klub SLAVNE prošlosti! (FOTO)

Prelomio.

Tražili su tokom prelaznog roka iskusnog štopera na Marakani. Nekoliko imena bilo je u opticaju, od Bogdana Planića (potpisao za Steauu), Dominika Dinge (Ural), pa sve do bivšeg reprezentativca Marka Baše.

MEDIJI U GANI BRUJE: Evropski velikan u januaru odvodi Boaćija (FOTO)

SUPERLIGA SRBIJE: Čukarički siguran u Šapcu

Nekadašnji igrač OFK Beograda i francuskog Lila često se pominjao kao potencijalno pojačanje u Ljutice Bogdana, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << međutim, u poslednjem trenutku promenio je odluku i našao novi klub.

Boaći se vratio iz Gane u Beograd, njegove reči "zapaliće" sve zvezdaše

Kako prenosi nemački "Skaj" svojevremeni reprezentativac Crne Gore nalazi se pred parafiranjem ugovora sa novim članom Bundes lige - Štutgartom. "Švabe" su se ekspresno vratile u elitu, pa četvorostruki prvak ove zemlje i trostruki osvajač nacionalnog Kupa, želi da osveži zadnju liniju.

Posle dolaska Marsela Bijelse, Baša je izgubio mesto u timu Lila i nije bio ni u kombinaciji od starta prvenstva Francuske. Pregovori su u poodmakloj fazi, a 34-godišnji defanzivac dobio je priliku da zaigra u još jednoj "ligi petice".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.