KO SE UKRCAO? Oglasio se Lester, ali se i dalje ne zna ko je bio u SRUŠENOM helikopteru (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2018, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO SE UKRCAO? Oglasio se Lester, ali se i dalje ne zna ko je bio u SRUŠENOM helikopteru (FOTO)

Sve se desilo posle utakmice sa Vest Hemom.

Vest o padu helikoptera vlasnika Lestera na parkingu ispred stadiona "King pauer" potresla je svet, ali zvaničnih informacija i dalje nema. Ne zna se da li ima preživelih, kao ni ko je bio u helikopteru. Pretpostavlja se da su u njemu bili vlasnik Lisica Vičai Šrivadanapraba (60), direktor fudbala i pilot, ali kao što je rečeno, zvanične potvrde nema.

U međuvremenu se oglasio i klub koji je osam godina u vlasništvu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tajlanđanina.

- Pomažemo policiji Lestera i Hitnim služba u vezi sa nesrećom na stadionu. Klub će se oglasiti kada bude imao više informacija - objasnio je portparol kluba.

#Breaking A Leicester City spokesman said: “We are assisting Leicestershire Police and the Emergency Services in dealing with a major incident at King Power Stadium. The Club will issue a more detailed statement once further information has been established.” pic.twitter.com/8FhRCozuHB

— PA Dugout (@PAdugout) October 27, 2018

Više fotografija pogledajte u galeriji.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.